Skip to main content

Praktijk voor gezelschapsdieren

De kliniek

Dierenkliniek Moesel ligt vlak achter het station in Weert en is gemakkelijk bereikbaar. Er is voldoende parkeerruimte direct bij de ingang.

U wordt ontvangen bij de balie. Daar kunt u uw huisdier ook wegen op een diervriendelijke weegschaal.

Er zijn twee behandelruimtes, een operatie- en röntgenkamer, twee aparte opnameverblijven en een ruimte voor laboratoriumonderzoeken.
De ‘opname’ voor operatiepatiënten ligt apart van de verblijven voor patiënten die voor onderzoek of bijvoorbeeld gebitsbehandeling komen. Voor opnamepatiënten die besmettelijk zouden kunnen zijn, is er  een quarantaineruimte. 

Netwerk

Indien er aanvullend onderzoek of behandeling nodig is voor uw dier dat wij u niet kunnen bieden, dan kunnen wij u doorverwijzen naar collega’s, specialisten, dierfysiotherapeuten of gedragstherapeuten.

Het Team

Wij werken met een klein team dat goed op elkaar is  ingespeeld.

Dierenarts Charlotte Kalkman, paraveterinair Romy Theunissen en enkele part-time assistentes. Ook hebben we regelmatig paraveterinairen in opleiding.

Charlotte Kalkman

Dierenarts

Romy Theunissen

Paraveterinair

Contact

Altijd kunt u contact met ons opnemen wanneer u vragen hebt. Telefonisch advies kost u niets en geen vraag is te klein. Even bellen voorkomt vaak grotere problemen in een later stadium!

Dierenkliniek Moesel

Hertogstraat 2

6006 BD Weert

Social